peníze

Vaporizér na bylinky nebo koncentráty? Jaký je v nich rozdíl a co je pro vás lepší?

Vaporizéry se staly oblíbenou alternativou kouření pro mnoho lidí. Od těch, kteří si chtějí užít aromaterapii s bylinkami, až po ty, kteří touží po intenzivnějším zážitku s koncentráty. Ale jak si vybrat mezi vaporizérem pro byliny a vaporizérem pro koncentráty?

Vaporizéry na bylinky

Pokud jste typ, který miluje přírodu a přírodní produkty, vaporizéry na bylinky jako je PAX plus budou pro vás pravděpodobně tím pravým šálkem čaje. Vapování bylin, jako je například máta, levandule nebo konopí, vám dovolí si vychutnat všechny přírodní chutě a účinky bylin v jejich nejčistší formě. A co víc, je to také o dost jemnější pro vaše plíce ve srovnání s běžným kouřením. Žádný kouř, jen čistá pára plná účinných látek.

Co je na bylinkách super, je jejich rozmanitost. Můžete experimentovat, míchat různé druhy a objevovat nové chutě a vůně. Navíc vaporizace bylin uvolňuje jejich aktivní látky při nižších teplotách. Díky tomu získáte maximum z každého nadechnutí. A to bez jakýchkoli přidaných chemikálií nebo umělých příchutí.

Vaporizéry pro koncentráty

No a pak jsou tady vaporizéry na koncentráty. Pokud preferujete intenzivnější zážitky, raději sáhněte po koncentrátech. U koncentrátů můžete vybírat třeba z vosků, olejů nebo i shatterů. To jsou extrémně koncentrované formy rostlinných extraktů, ze kterých si užijete silný zážitek už s prvním potáhnutím. I s malým množstvím koncentrátu můžete dosáhnout stejného, ne-li ještě lepšího efektu než s větším množstvím bylin. Navíc, vaporizéry na koncentráty bývají menší a kompaktnější.

A co je pro vás lepší?

No, odpověď závisí na tom, co od vaporizace očekáváte. Jste někdo, kdo si užívá pomalé a uvolněné chvíle s šálkem bylinkového čaje v ruce? Vaporizování bylin se může stát dokonalým rituálem, vaší chvíli klidu. Na druhou stranu, pokud potřebujete rychlý a intenzivní zážitek, který vás dostane do „pohody“ co nejdřív, vyberte si koncentráty. Jen si dejte pozor na jejich sílu. Začínejte s menšími dávkami, protože koncentráty můžou být dost silné.

Kombinace obou? Proč ne!

Stále se ještě nemůžete rozhodnout, nebo chcete možná vyzkoušet obě možnosti? Není to problém. Na trhu najdete i vaporizéry jako PAX plus, které zvládnou obojí. Jak bylinky, tak i koncentráty. S těmito hybridními vaporizéry můžete lehce přepínat mezi jemným vaporizováním bylin a intenzivními hity z koncentrátů podle nálady. Navíc si tak můžete ujasnit co se vám líbí víc.

Related Articles

- Advertisement -pr clanky

Mohlo by Vás zajímat